Beboerdemokrati

Et beboerdemokrati er et særkende ved den almene boligform. I Granhegnet har vi et beboerdemokrati, og det betyder, at du som beboer er med til at bestemme, hvad der skal ske i din bolig, afdeling og Sydkystens Boligselskab.
 

Sådan fungerer beboerdemokratiet

Vil du gerne have indflydelse på, hvordan din boligafdeling fungerer? Brænder du for at gøre en forskel for dit boligområde og dine medbeboere? Har du en masse ideer til forbedringer, eller vil du bare gerne styrke fællesskabet i afdelingen? 

Ved at deltage aktivt i beboerdemokratiet får du indflydelse på, hvordan dine huslejekroner bliver brugt. Og du er med til at påvirke, hvordan din boligafdeling og -organisation skal udvikles. Du kan f.eks. være med til at arrangere sociale aktiviteter eller deltage i et byggeudvalg, hvis I har en renovering igang. Kort sagt kan du være med til at gøre dit boligområde til et attraktivt og trygt sted at bo. 
 

Hvad er min rolle?

Du kan blandt andet vælge at stille op til afdelingsbestyrelse, stemme en ind i afdelingsbestyrelsen, komme med forslag og ideer til afdelingsmøder eller bakke op om de aktiviteter, der sættes igang.

Se en video om KAB og beboerdemokratiet